Arkistot: Services

Etusivu / Services
Asunnot
Service

Asunnot

35 yksiötä (24-30 m2) 3 kaksiota (42 m2) 1 kolmio (60 m2) Jokaiseen asuntoon kuuluu pienoiskeittiö kylpyhuone vinttikomero

Yhteiset olohuoneet
Service

Yhteiset olohuoneet

Jokaisessa kerroksessa on asukkaiden lahjoittamilla huonekaluilla sisustettu yhteistila – olohuone, jossa asukkaat voivat seurustella, pitää kirja- tai harrastuspiiriä, katsoa televisiota, lukea, nauttia taiteesta jne.

Saunat ja uima-allas
Service

Saunat ja uima-allas

Täysihoitohintaan kuuluu saunavuoro kerran viikossa. Saunan yhteydessä on suurta luksusta ja nautinnollisen virkistävää pulahtaa uimaan. Uima-allas on asukkaiden käytössä vapaasti milloin vaan ilman lisämaksua.

Terassit upealla näköalalla
Service

Terassit upealla näköalalla

Palvelukodissamme on oleskeluparveke sekä katettu ja lasitettu katto- ja aurinkoterassit ainutlaatuisin maisemin. Näissä suojatuissa ulkotiloissa kelpaa ystävien ja sukulaisten kanssa istua kesäiltaa, pitää juhlat tai vaan nautiskella auringosta.

Muut yhteiset tilat, ympäristö ja aktiviteetit
Service

Muut yhteiset tilat, ympäristö ja aktiviteetit

Palvelukoti Kukkasrahaston sijainnissa toteutuu monen haave: koti Helsingin keskustassa ja meren läheisyydessä. Kivenheiton päässä sijaitseva meri ja puistoisat reitit houkuttelevat kävelylle ja liikkumaan. Kodissamme on vuosien mittaan harrastettu bingoa, joogaa, kendoa, kuvataiteita, kirjallisuutta, teatteria, pidetty arpajaisia, teemaviikkoja ja lukemattomia erilaisia harrastuspiirejä. Kaikkiin aktiviteetteihin löytyy hyvä ympäristö monipuolisista yhteisistä tiloistamme.

Sali ja keittiö
Service

Sali ja keittiö

Sali on palvelukotimme sydän. Salissa ruokaillaan, juhlitaan, katsotaan esityksiä, kuunnellaan elävää musiikkia ja tietenkin tavataan ystäviä ja läheisiä. Keittiöstämme olemme myös ylpeitä! Laadukas ruoka tehdään ammattitaitoisen ja ystävällisen keittiöhenkilökunnan voimin joka päivä paikan päällä tuoreista, hyvistä ainesosista.